Zo života efarby

Ako expresne posielame pol tony farieb mesačne našemu zákazníkovi

Ako expresne posielame pol tony farieb mesačne našemu zákazníkovi

Mám tú česť byť v Efarby.sk už od začiatku. Som hrdá na to, že som rozbehla najväčší internetový obchod s farbami - efarby.sk .

Ale najviac ma teší Vaša spokojnosť.

Pravidelne ma kontaktujú slovenské aj nadnárodné firmy a objednávajú množstvo farieb pre svoju výrobu alebo pre svoje zákazky. Dôverujú nám, lebo vedia že celý tím efarby.sk je spoľahlivým partnerom a pomocníkom pri ich fungovaní.

Ak ste ma už kontaktovali a nakúpili pre svoju firmu, tak isto viete, že okrem iného dohliadam na unikátny servis, ktorým vždy zabezpečíme : pohodlný výber, výhodnú cenu, rýchle vybavenie a spoľahlivé dodanie.

Zodpovedám Vám množstvo technických dotazov:

  • od pomoci pri výbere vhodných farieb,
  • farebných variantov,
  • ceny,
  • množstva,
  • až po informácie o postupe pri aplikácii.

Čo sa týka ponuky farieb, poradenstva a servisu, sme neprekonateľní -  všetky požiadavky vyriešime a hneď vybavíme. Či už nakupujete u nás pravidelne alebo jednorazovo.

Stačí ma osloviť.

Poďte so mnou nahliadnuť na proces toho, ako aj pre vašu firmu vieme dodať hoci aj pol tony farby do 48 hodín.

 

POHODLNÝ VÝBER, VÝHODNÁ CENA, RÝCHLE DODANIE

Pre p. Ľubomíra v pravidelných obdobiach dodávame do jeho spoločnosti pol tony farieb, ktoré využíva pre svoju výrobu.

Pamätám si, ako mi zavolal pred pár rokmi prvý krát. Do druhého dňa mu kuriér doručil 1kg špeciálneho laku, ktorý si sám vybral, a z ktorého ceny sa mu odrátala zľava, keďže nakupoval ako firemný zákazník.

Tým, že bol spokojný s lakom ako aj s našou komunikáciou, rýchlosťou a priebehom vybavenia objednávky, o pár dní ma kontaktoval opäť s požiadavkou na novú objednávku. Tentoraz sme už dodávali 500 kg špeciálneho laku.

Vždy, keď sa míňali zásoby laku, jednoducho mi zavolal a potrebné množstvo mu bolo do niekoľkých dní doručené.

Pohodlne zavolal, registráciu a objednávky tovaru sme vybavili my za neho. V prípade, ak lak nebol v potrebnom množstve vyrobený, po našej požiadavke ho pre neho výrobca vyrobil a naplnil do vybraných balení.

Tým, že mám dlhoročné a nadštandardné vzťahy s výrobcami, viem pre neho zabezpečiť najrýchlejšie dodanie za najnižšiu cenu.

Spokojnosť.

 

ŠPECIÁLNE PORADENSTVO, OSOBNÝ PRÍSTUP, VERNOSTNÝ SYSTÉM

Bola som zvedavá, či existuje pre p. Ľubomíra v sortimente vhodná farba, ktorá by rovnako vyhovovala požiadavkám na kvalitu náteru, ale za nižšiu cenu?

Hľadala som teda lacnejší - ekonomický variant, ako lak, ktorý si pôvodne vybral a konzultovala všetky jeho požiadavky na náter.

Tým, že farba sa aplikuje striekaním, bola tam zásadná požiadavka na to, aby sa nemusela pri práci s farbou využívať striekacia komora.

Objavila som.

V súčasnosti dodávame mesačne pol tony čiernej vodouriediteľnej farby na kov Kovozin, ktorý sa osvedčil.

Kovozin je výborná farba na opravu a renováciu, vhodná aj na pozinkovaný plech, pričom pred jeho aplikáciou nie je potrebné použiť reaktívnu základnú farbu.

Je voduriedeteľný, a tak je ideálnou voľbou pre tých, ktorým je zápach z rozpúšťadla veľmi nepríjemný.

Kovozin na pozinkovany plech

Farbu zákazník dostane čerstvú priamo z výroby, cenovo najvýhodnejšie, do niekoľkých dní. Týmto som mu naviac značne znížila jeho náklady ktoré má spojené so svojou výrobou.

P. Ľubomír naviac sem-tam objedná aj univerzálne farebné spreje, či kvalitnú lazúru na drevo. Tým, že je náš verný zákazník, nakupuje všetko u nás na efarby.sk výhodne a so zľavou.

 

DODANIE ZDARMA, DARČEKY KU OBJEDNÁVKAM

Celú objednávku doručujeme po dohode zdarma. Každého nášho verného zákazníka si ceníme nad zlato:) a preto ku objednávke vždy pribalíme niečo hodnotné, čím potešíme, najčastejšie pribalíme sadu kvalitných značkových vín.

veľkoobchod farby-laky darček

Ak máte záujem o takúto užšiu spoluprácu aj Vy, neváhajte ma kontaktovať na mob. 0911014015

cenova ponuka 800x

 

Michal Fojcík

Páči sa mu tvoriť a nachádzať nové možnosti . Veľmi rád spolupracuje so šikovnými ľuďmi, ktorí vedia čo je to štartovať novú myšlienku z garáže.